Бойко Борисов е лъжец и манипулатор, той лъже, че не е

...
Бойко Борисов е лъжец и манипулатор, той лъже, че не е
Коментари Харесай

Пламен Бобоков: Борисов лъже, че не е имало злато и пари в шкафчето

Бойко Борисов е лъжец и манипулатор, той лъже, че не е имало пари и злато в шкафчето му.. Това разгласи в изявление за " 120 минути " по Би Ти Ви бизнесменът Пламен Бобоков. Той се появи за първи път дружно и в едно студио с брат си Атанас Бобоков, откакто последният бе освободен против рекордната парична гаранция от 2 млн.лв. Двамата са обвинени по следствие на профилираната прокуратура за импорт на рискови боклуци.

На пряк въпрос защо лъже премиера, Бобоков даде образец с. Всичко в това изявление е неистина, в това число и, че нямало пари и кюлчета в шкафчетата му и че някой му ги бил поставил, разгласи предприемачът. На въпрос от кое място знае и от кое място е сигурен в това, Бобоков сподели единствено, че е убеден в това. Той обаче не уточни някакви съответни данни и доказателства.

Брат му Атанас Бобоков пък разгласи, че прокуратурата е впрегната да изтезава такива като него и назова държавното обвиняване садистична организация. Той даде образец със своя 6-месечен престой в ареста. Атанас Бобоков описа, че е имал заменена колянна става и сподели фотография, на която се вижда положението му. Той разгласи, че приготвя документите, че ще съди страната за престоя си в ареста и че тя ще заплаща за това.

Според Пламен Бобоков страната се ръководи от триумвират - Бойко Борисов, предприемача Делян Пеевски и основният прокурор Иван Гешев. Двамата братя настояват, че предприемачът желал да им вземе бизнеса, а пък министър председателят се прави на режисьор. Той страда от мъчително възприятие за боязън, подозира всеки, съобщи Пламен Бобоков. На въпрос от кое място зная и за какво настояват, че Пеевски желае да им вземе бизнеса, двамата не показаха съответни данни.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР